HABERLER


16 Şubat 2016 Salı

Battlefield 1942 Road To Rome-Oyun İnceleme


Battlefield 1942’nin eklentisi olarak DICE' ın geliştirdiği ve EA tarafınca piyasaya sürülen The Road to Rome, 2. Dünya Savaşı’nda İtalya ve Sicilya’da gerçekleşen ve çok fazla bilinmeyen çarpışmaları konu alıyor. RtR, BF1942 severlere 6 yeni harita kazandırıyor. Operation Husky (Sicilya), Anzio ve Monte Cassino muharebeleri bunların en önemlileri. Her harita oldukça kapsamlı olarak hazırlanmış ve içinde İtalyan evleri, Akdeniz ağaçları ve Monte Cassino kilisesi gibi önemli detayları da içermekte.
Kontrol edilebilen araçlar burada da BF1942’de olduğu gibi çok önemliler. Road To Rome, orijinal BF' deki 30' un üstündeki araca ek olarak sekiz tane de yeni araç içeriyor. Bunlar arasında, Alman BF-110 ve İngiliz Mosquito iki motorlu avcı-bombardıman uçakları, yeni İtalyan, İngiliz ve Alman tankları ve mobil toplar da bulunuyor. İtalyan Breda saldırı tüfeği, İngiliz Sten makineli tüfeği de yenilikler arasında.

The Road To Rome, geniş haritalarıyla oyunculara 2. Dünya Savaşı’nın bu dönemine ait savaş heyecanlarını yaşatmakta. Farklı asker sınıfları ile oyuncular, Axis ve Allies olarak çeşitli kara, deniz ve hava silahlarını kullanma şansına sahip oluyorlar. Bunların dışında, Battlefield 1942’de bulunmayan Fransız ve İtalyan kuvvetlerine bu eklenti sayesinde komuta etme imkanı elde ediyoruz.

RtR, bir eklenti paketi olarak hazırlandığı için, kurabilmeniz için bilgisayarınızda Battlefield 1942 oyununun önceden kurulu olması gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder